Ny bestyrelse 2024

Mandag d. 15. april 2024 afholdt DOPF den årlige generalforsamling. To medlemmer valgte at træde ud af bestyrelsen og to nye medlemmer blev valgt ind.

09.05.2024

​På generalforsamlingen fremlagde formand Anja Gjettermann årsberetningen og kasserer Louise Søllingvraa Madsen førte os sikkert gennem regnskabet. Du kan læse formandsberetningen her.

Bestyrelsen måtte desværre sige farvel til både Karen Thøgersen og Kira Bloomquist som begge har valgt at træde ud af bestyrelsen. 

I bestyrelsen vil vi gerne sige stor tak til både Karen og Kira for det store bidrag til DOPF men også for hygge og grin når vi har mødtes. 

Heldigvis blev det ikke kun til farvel men også til et stort velkommen i bestyrelsen til Astrid Toft som arbejder på Aarhus Universitetshospital, på afdeling for blodsygdomme og til Gitte Horup Kjær som arbejder i Enhed for lindrende behandling og Børn, Unge team for lindrende behandling Aarhus universitetshospital

Øvrige fra bestyrelsen som var på valg blev genvalgt. Du kan se den foreløbige konstituering her.

Efter generalforsamlingen blev der afholdt temadag. Vi vil gerne sige stor tak til oplægsholderne ergoterapeut Sanne Skjellerup Meng for oplægget om træthed og energiforvaltning og til psykolog Peter Askou Jakobsen for oplægget om søvn. 

TAK til alle deltagere for engagement og spørgelyst.